Privacyverklaring

Op 25 mei 2018 gaat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), beter bekend als General Data Protection Regulation (GDPR) van kracht. Deze Europese wetgeving geeft meer controle aan elke burger over het gebruik van zijn persoonsgegevens. De AVG bepaalt hoe bedrijven, overheden en organisaties moeten omgaan met deze persoonsgegevens. De nadruk ligt hierbij op privacy en veiligheid.
Wij willen u dan ook geruststellen dat we altijd heel omzichtig omgesprongen hebben met uw gegevens. We hebben nooit gegevens verkocht of doorgegeven aan derden en zullen dat ook nooit doen: uw gegevens worden uitsluitend gebruikt binnen Jowi Reizen en behandelen deze als strikt vertrouwelijke informatie, met het uiterste respect voor uw privacy.
Uw persoonlijke gegevens (naam, voornaam, geboortedatum, adres, emailadres) worden enkel en alleen gebruikt om de nodige reservaties te doen bij verschillende toeleveranciers (luchtvaartmaatschappijen, hotels, ….). U verklaart zich dan ook akkoord voor het gebruik van deze gegevens met als doeleinde de nodige reservaties te kunnen maken.
We verwerken in beginsel geen persoonsgegevens van en over minderjarigen. In elk geval verwerken we nooit bewust persoonsgegevens van minderjarigen zonder toestemming van hun wettelijke vertegenwoordiger die vereist is om de producten en diensten van ons en onze leveranciers te gebruiken en om daarna de rechten met betrekking tot de gegevens van de minderjarige uit te oefenen. Als er toch te goeder trouw persoonsgegevens van minderjarigen zouden verwerkt worden, zullen we deze zo snel mogelijk na kennisname wissen.
Sommige dienstverleners gebruiken jouw gegevens ook buiten Europa. In elk van deze gevallen worden jouw persoonsgegevens veilig verwerkt, in overeenstemming met de wetgeving en de voorwaarden van deze Privacyverklaring.
Zelf bewaren wij jouw persoonsgegevens op goed beveiligde en gecontroleerde computers. Wanneer we samenwerken met andere partijen, eisen we van hen eenzelfde niveau van beveiliging. Ondanks al onze inspanningen op dit vlak, kunnen wij de veiligheid en bescherming van jouw persoonsgegevens echter nooit volledig garanderen.
Reiscontracten, aankoop en verkoopfacturen met vermelding zijn we wettelijk verplicht minstens 10 jaar bij te houden. Ook deze worden zorgvuldig bijgehouden.
En tot slot zijn we ook wettelijk verplicht om een deel van deze gegevens bij te houden voor onder meer garantie-verplichtingen of een eventueel geschil.
Heb je klachten over hoe wij omgaan met je persoonsgegevens? Contacteer ons dan op travel@jowireizen.be of 011 67 32 73. Je kan ook rechtstreeks contact opnemen met de Belgische Gegevensbeschermingsautoriteit en daar een klacht indienen.
Uitgebreide info over onze privacy verklaring kan u onderaan terug vinden

Algemene voorwaarden

Afhankelijk of u een pakketreis geboekt heeft of enkel en alleen 1 reisdienst (flight only, hotel only) gelden er andere voorwaarden. U kan deze in bijlage terugvinden. Bij een pakketreis zoals bvb TUI, Corendon krijgen de algemene voorwaarden van de desbetreffende touropertor voorrang op die van ons. Deze kan u terugvinden op de website van de touroperator.