Mode

Lic. 124700

Privacyverklaring

Op 25 mei 2018 gaat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), beter bekend als General Data Protection Regulation (GDPR) van kracht. Deze Europese wetgeving geeft meer controle aan elke burger over het gebruik van zijn persoonsgegevens.
De AVG bepaalt hoe bedrijven, overheden en organisaties moeten omgaan met deze persoonsgegevens. De nadruk ligt hierbij op privacy en veiligheid.

Wij willen u dan ook geruststellen dat we altijd heel omzichtig omgesprongen hebben met uw gegevens. We hebben nooit gegevens verkocht of doorgegeven aan derden en zullen dat ook nooit doen: uw gegevens worden uitsluitend gebruikt binnen Jowi Reizen en behandelen deze als strikt vertrouwelijke informatie, met het uiterste respect voor uw privacy.

Uw persoonlijke gegevens (naam, voornaam, geboortedatum, adres, emailadres) worden enkel en alleen gebruikt om de nodige reservaties te doen bij verschillende toeleveranciers (luchtvaartmaatschappijen, hotels, ….).   U verklaart zich dan ook akkoord voor het gebruik van deze gegevens met als doeleinde de nodige reservaties te kunnen maken.

Sommige dienstverleners gebruiken jouw gegevens ook buiten Europa. In elk van deze gevallen worden jouw persoonsgegevens veilig verwerkt, in overeenstemming met de wetgeving en de voorwaarden van deze Privacyverklaring.

Zelf bewaren wij jouw persoonsgegevens op goed beveiligde en gecontroleerde computers. Wanneer we samenwerken met andere partijen, eisen we van hen eenzelfde niveau van beveiliging. Ondanks al onze inspanningen op dit vlak, kunnen wij de veiligheid en bescherming van jouw persoonsgegevens echter nooit volledig garanderen.

Reiscontracten, aankoop en verkoopfacturen zijn we wettelijk verplicht minstens 10 jaar bij te houden.  Ook deze worden zorgvuldig bijgehouden.

En tot slot zijn we ook wettelijk verplicht om een deel van deze gegevens bij te houden voor onder meer garantie-verplichtingen of een eventueel geschil. 

Heb je klachten over hoe wij omgaan met je persoonsgegevens? Contacteer ons dan op travel@jowireizen.be of 011 67 32 73.  Je kan ook rechtstreeks contact opnemen met de  Belgische Gegevensbeschermingsautoriteit en daar een klacht indienen.

Uitgebreide info over onze privacy verklaring kan u HIER terug vinden


Algemene voorwaarden pakketreizen en algemene voorwaarden reisdiensten 

  

Copyright © 2014. All Rights Reserved.